Nyhedsbrev
Fremover sender jeg nyhedsbreve via den her dims. Det er sikkert pissesmart, så tilmeld dig i en fart. Jeg lover at jeg ikke sender viagra-spam mails...Mushi
 

Kommende koncerter:


MushiMushi
Quantcast Quantcast Quantcast  


Rasmus Fynbo 2006. Foto: Teis Bruno

 

Køb Unfaiytales:
Mushi Stuff
 

Nyt Album Ude Nu
Den 17/10 Udkom mit tredje album, End Of Faith, og som det var tilfældet med Unfairytales, er det mixet af og sammen med Morten Dannisboe Iversen, og det bliver ved med at overraske mig, hvor svært det kan være at forklare, hvordan man opfatter lyd. Lydmæssigt synes jeg selv, at denne plade er et stort skridt fremad – takket være Morten. Stilmæssigt er numrene stadig ret forskellige, men jeg har bevæget mig lidt i en anden retning med det nye album. Jeg er dog stadig ikke sikker på, hvilken retning der er tale om, men albummet byder i højere grad end tidligere på filmstemninger, Western, Surf, 60’er pop og kabaret.

Albummet er ude nu, og for at fejre det vil det være muligt at bestille signerede kopier af det i øvrigt utroligt flotte album (lavet af Rune og Esben Fisker) direkte hos mig for kun 100,- (plus porto). Samtidig vil det også være muligt at bestille album og en lækker mushi t-shirt for kun 200,- i alt, hvilket må siges at være latterligt billigt, og det er nok også kun for en begrænset periode, at det vil kunne lade sig gøre. Men skriv en besked her med dine ønsker, størrelse og adresse, og så vender jeg tilbage.. eller skriv det til feedback@mushi.dk.

Albummet kan købes som download på iTunes ,TDC (Husk at du kan hente al min musik gratis sålænge du har et eller andet TDC abonnement) og CDON. Som fysisk kopi hos CDON. Jeg ved endnu ikke hvilke butikker, den vil kunne fås i.

Succes på p4 og Brunch i TV2 Lorry
I stedet for at gætte på hvad de nationale radiokanaler ønsker at spille, har vi stukket dem en cd og spurgt, om de ikke bare selv gider at vælge, og det har indtil videre resulteret i, at P4 har sat hele to numre i rotation. Det er ret usædvanligt. Desuden spiller de stadigvæk første single, Pay For Play. Det har de faktisk gjort i snart otte måneder. Fredag den 31/10 spiller vi live i TV2 Lorrys formiddagsprogram, Brunch, som bliver sendt mellem 9 – 11, så stil ind, hvis I har mulighed for at se TV2 Lorry (det er kun i Hovedstadsregionen, man kan det).

Ny Musikvideo
Vi har fået lavet en fantastisk musikvideo til albummets første single, Pay For Play. Den er lavet af Esben Larsen, og hovedpersonen i den er mit favoritskurk fra 80’ernes klassiske shows som Toni Toupé, Ronni Rosé og Sony Souffle, nemlig Hans Henrik Bærentsen – nogle vil også genkende ham som værende stemmen bag Rasmus Radiomus. Se videoen her og læg en kommentar og en stemme.

Religionens magt
Tirsdag i sidste uge holdt vi releaseparty for albummet på Huset i Magstræde. Jeg vil først og fremmest gerne takke alle de fremmødte, der bakkede op om udgivelsen og festede med os. Vi var så heldige at blive sponsoreret af folkene bag mikrobryggeriet, Djævlebryg, som blandt andet har været i medierne med deres øl, Gudeløs, der støtter ateistisk forbund. Titlen End Of Faith stammer fra en bog af den amerikanske debattør Sam Harris. Bogen er en opremsning af mange af religionernes dårligdomme og falder tæt på mine egne holdninger på det område. Mange af mine tekster gennem tiden har været præget af en udtalt religionslede, der kun synes at blive forstærket med tiden. Af den grund er jeg naturligvis glad for at blive støttet af andre, der er trætte af religionens magt.


Nye nyheder og ny single (24/4-2008)  /> Som det måske kan ses opdaterer jeg ikke det her site ret ofte, men har lige klasket noget dimser ind så I kan høre musikken her, så koncerttider og tilmelde jer nyhedsbrevet. Det er lidt sjovere at lave og spille musikken end at vedligeholde to-tre forskellige sites, så det er altså primært på MySpace at musikken spiller, og her kommer kun de nødtørftige nyheder...

Og en af de nyheder er vel at min næste cd, End Of Faith, er sat til at udkomme 1. September 2008. Første single, Pay For Pay, er i lystig rotation på P4, DAB-radio og diverse danske lokalstationer.
Jeg er næsten færdig med indspilningerne til den kommende plade, og vi mangler bare at mixe den.. Personligt synes jeg materialet er bedre end til den sidste plade... men det skal jeg næsten synes.. ellers var der vel næppe grund til at udgive en cd mere (hermed underforstået, at jeg ikke bryder mig om tendensen, der går på, at man skal udgive musik fordi man kan...)

Jeg har desuden omsider fundet en ny guitarist til mit liveband. Han hedder Thomas Støtt, og spiller en rar, men ret svedig spade... I kan høre ham første kan på Stengade 23/5... i ÅR!!

Anmeldelser (13/5) 
Der er nu kommet hele otte anmeldelser af Unfairytales, som alle kan ses under menuen info->anmeldelser. Læs den fabelagtigt rosende anmeldelse fra selveste Kim Skotte, der giver albummet 5 ud af 6 hjerter. De andre er heller ikke helt ringe.

Tjeklisten, album udgivelse og koncert (25/3)
Dead Man Walking på Tjeklisten på P3 Dead Man Walking er just idag blevet testet på P3's tjekliste, og nu har jeg brug for jeres hjælpe til at stemme nummeret ind. Gå ind på
tjeklisten style="font-size: 9pt"> og send dem en mail (husk navn og adresse) eller send en sms til 1212 "tjek xx xx xx xx 26" hvor 26 er nummeret til Dead Man Walking. de andre numre skal bare være mellem 1 - 30.

Unfairytales udkommet (19/3)
Mit andet album er omsider udkommet, og vi havde en fantastisk aften på Rust med forkølelse og hujende menneskemasser og svedige håndtryk. Nu kan man så også bestille eller købe cd'en. Man kan købe den her på
cd-wow, men vist også bestille den hos Fona. De andre steder kommer sikkert haltende bagefter.. Cd'en kan også downloades hos TDC, men så går man helt glip af den fantastisk flotte og omfangsrige booklet. Koncert på Huset på Onsdag d. 28/3 På onsdag (28/3) spiller vi på Huset i Magstræde sammen med 180 grader virvar. De spiller kl 22 og vi spiller kl 23. Det koster vist kun 30 kr at komme ind, så vær der. Måske er jeg så ikke forkølet længere. Håber at se dig

Albumrelease og releaseparty  (6/2)
Albummet "Unfairytales" udkommer i forretningerne (og hvis I ikke kan finde den må i pænt bede dem om at bestille den hjem) mandag den 19 marts og samme aften kl. 20 holder vi releaseparty på Rust i Købehavn, hvor vi giver koncert. Jeg håber virkelig at I alle har tid og lyst til at komme og fejre udgivelsen med mig, og det er alligevel helt gratis at komme ind. Jeg skal naturligvis nok udsende et par huskekager inden vi når helt frem til datoen, og når jeg ved at videoen bliver vist et eller andet sted.

Rod i mailinglisten  (23/1)
Aaargh, jeg fik lige en hjerneblødning og kom til at slette min hjemmeside og ikke mindst en del af mailinglisten. Så hvis du har afmeldt eller tilmeldt dig i løbet af de sidste par uger må du gerne lige gøre det ige.. Beklager rigtig meget!

Ringetoner, Showcase iTunes og P4 (11/01-2007)
Man ved ligesom, at den store optur er nært forestående, når ens musik udkommer som ringetoner.. Tænk at lave noget der potentielt set driver andre mennesker til vanvid i s-togene og biografen. Der er egentlig noget sejt over det.

Lørdag d. 13/1 tager jeg mit gamle mølædte fodboldtøj på og genopliver alle mine ungdomstraumer som venstrebak i Hobro ved at deltage i Pladebranchens årlige fodboldturnering (reglerne afspejler den virkelig verden, så når en musiker scorer får pladeselskabetholdet 75% af pointet). Bagefter har Mushi fået lov til at give et par numre foran alle de måbende mediefolk.

Men det er ikke alt, man kan nu også købe Trivial Decay på iTunes.dk, så vær lige sød at gøre det. Det koster jo næsten ingenting og det er pinligt, hvis det kun er min far og pladeselskabet selv der gør det..

Sidste men ikke mindst er Trivial Decay også kommet i omløb på P4, hvilket den så altså ikke har været tidligere.

Køb single online (7/11)
Nu hvor du så HAR hørt nummeret helt gratis, er det vel kun rimeligt, at du nu også må eje nummeret. Derfor har Stamp stået på hovedet for at skaffe aftaler med, hvad der utvivlsomt må så siges at være cremen af de danske musikforretninger, nemlig
Føtex, Bilka, TDC og CDON (her må du pænt søge på 'mushi'). Vi ville også gerne have været at finde i ALDI og REMA1000, men så vidt vides har de ingen musikafdeling (må indrømme, at det kom lidt bag på mig, at Føtex har, men jeg følger jo heller ikke med i udviklingen). Senere skulle iTunes følge trop... men det kan du velsagtens ikke vente på..
Selvom priserne svinger fra sted til sted er det præcis de samme to numre, og eneste forskel på de to numre er, at den ene (den længste af dem) er berriget med en trompetsolo...

Trivial Decay i rotation på P3 (21/10-2006)
Trods rod i P3's udsendelse af oplysninger om hvilke sange der bliver spillet i den kommende uge, er det lykkedes min årvågne promoter at opsnappe, at min første single, Trivial Decay, nu faktisk bliver spillet på P3. Hvornår og hvor meget fortaber sig endnu i tågerne... men uanset hvad så er det et skridt i den rigtige retning. Det har jeg i hvert fald hørt.

Indtil jeg selv får en player til at virke her på siden – må du nøjes med at høre den enten på min fattige
MySpace side eller her på STAMPs hjemmeside

Første single frisk fra trykpressen (11/10 - 2006)
I morgen kommer første single Trivial Decay tilbage fra trykkeriet, og det skal fandeme fejres, så her sidder jeg og giver mit site en mindre ansigtsløftning. Det er der godt-nok ikke meget rock'n'roll over, men jeg formoder det er en af de ting man får med i "struggeling artist"-pakken... Hvem der havde vidst at musik i den her fase har SÅ lidt med musik at gøre?

Mushy skifter til Mushi (12/7 - 2006)
Jeg har besluttet mig for at tage hvad der kunne ligne en næsten numerologisk navneforandring til Mushi. Det skyldes primært, at jeg er træt af at folk tror navnet betyder Svampet (altså Mushy på engelsk, yes?!). Den association har aldrig rigtig været tilsigtet, og historien bag navnet er, at min ven Toke og jeg i svunde tider (før han fik briller og flyttede til USA) gik og pegede på lækre dimser i blade og vinduer og udbrød "årh, hvad, det der er sgu ret mushi". Så det er hvad mushi betyder - noget der er lækkert lavet.